De Franse baret is een blijvertje!

De Franse Baret

Nope! Het was geen once in a lifetime dingetje.. de Franse baret is een blijvertje! Ook de komende seizoenen zul je het beruchte franse hoedje blijven tegenkomen en daar blijft het niet bij. De franse invloeden zijn wel degelijk te merken in het modieuze straatbeeld.

.. en waarmee combineer ik de Franse baret dan?

Good question! De vrouwelijke suits met checkered patronen domineren het modebeeld. Schoenen met lage aparte hakken, enkellaarsjes, oversized sjaals met patronen, grote opvallende sieraden ( met name goudkleurig ) zijn de fashion trends die je gaat tegenkomen.

Tover jezelf om in een echte Parisienne

Zodra je je in deze stijl hebt gekleed waan je je vanzelf even door de Parijse straatjes met de Eiffeltoren op de achtergrond en een baguette onder je arm. We love it! De stijl is klassiek, elegant en uiterst vrouwelijk.

Shop de Franse baret nu online!

Bij Online Musthaves hebben we de Franse baret in verschillende kleuren verkrijgbaar gemaakt van een super lekker zacht stofje waardoor hij perfect zal aansluiten. Nieuwsgierig? Bekijk dan nu het aanbod online and get ready for the fashion season!

SHOP HOEDJES

VOLG ONS OP INSTAGRAM #GIRLSLOVEMUST