Haarclips, de musthave trend!

Haarclips, de musthave trend!

Haarclips, heb jij ze al gespot? Het is de meest trendy haaraccessoire van dit moment. De haarclips zijn al gespot bij vele fashionistas, bloggers en influencers. Ook op Instagram zie je de trend overal verschijnen. Lees hieronder meer over hoe je de clips draagt en uit welke stijlen je kunt kiezen.

Haarclips, zo draag je ze!

De grote vraag is natuurlijk, hoe draag je de haarclips? Je kunt verschillende haarstijlen combineren met de clips. Draag je haar bijvoorbeeld los,mooi stijl, een beacy wave of een volle bos krullen. De haarclip bevestig je dan links of rechts, soms dragen het zelfs aan beide kanten in het haar. Je kunt dan kiezen om subtiel te kiezen voor een haarclip, ofvoor meerdere naast elkaar! Een andere hele toffe manier om je clips te dragen is om een mooie messy bun te maken. Aan de achterkant plaats je dan meerdere clips boven elkaar. Handig om losvallend haar tegen te gaan, maar ook om je kapsel net iets meer trendy te maken.

De haarclips zijn er in eindeloos veel varianten!

Wil je graag een grote eyecatcher haarclip, of liever toch een subtiele haarclip. Ze zijn verkrijgbaar in eindeloos veel varianten. Zo heb je bijvoorbeeld mooie haarclips met parels, om je look net iets eleganter en vrouwelijker te maken. Wil je liever een haarclip met een trendy print? Dan zijn er ook verschillende leopard clips waar je uit kunt kiezen. Liever een mooie kleurrijke clip? Kies dan bijvoorbeeld voor een pink marble haarclip. Voor net dat extra beetje kleur in je outfit.

Shop de haarclips bij Online Musthaves

Ben jij ondertussen net zo’n fan van de haarclips als wij? Shop ze dan nu online in onze shop en start met het creëren van je eigen unieke haar kapsel en maak je totale look compleet. PS. vergeet je niet een super coole foto te delen om ons het resultaat te laten zien? Gebruik #GIRLSLOVEMUST.

SHOP HAARCLIPS

VOLG ONS OP INSTAGRAM #GIRLSLOVEMUST