De leopard print is hotter dan hot!

Leopard prints. Je kent ze ondertussen wel, al die toffe dierenprints die je overal in ziet terugkomen. In kleding, accessoires en sieraden. De trend is een blijvertje. Ook dit seizoen zijn ze nog steeds goed vertegenwoordigt in de modebranche. De zomercollecties zitten weer vol met leopard printjes en andere mooie dierenprints. Nieuwsgierig naar ons leopard assortiment? Lees dan snel hieronder verder!

Leopard jurkjes

Leopard jurkjes, ze blijven leuk! We hebben verschillende leopard jurkjes in ons assortiment. Dit mooie luipaard jurkje in de gele trendkleur zorgt ervoor dat je deze zomer zal gaan stralen. Zowel chic als casual is dit jurkje goed te dragen. Maak de look compleet met goudkleurige accessoires en je bent good to go! Het jurkje is aan de voorzijde voorzien van knoopjes, heeft lange mouwen en een stoffen riem om de middel. Daarnaast hebben we ook nog een middellange jurkje met luipaardprint. Het jurkje is goed te combineren met zowel sneakers als een paar hakken. Het jurkje is mouwloos waardoor het een perfect zomerjurkje is. Binnenkort een feestje op de planning of een vakantie? Dit jurkje mag niet ontbreken.

Leopard tasjes

Ben je opzoek naar een leuk nieuw leopard tasje voor een festival deze zomer? Of voor tijdens die leuke citytrip die je geboekt hebt? We hebben verschillende soorten tasjes met luipaard print voor je online staan. Wat dacht je van deze leuke leopard schoudertas met roze accenten? Leuk te combineren met andere prints voor een echte trendy look. Of kies voor casual denim, ook altijd een gouden combinatie.

Leopard scrunchies

Wil je een speelse luipaard look creëren? Dat kan met onze velvet leopard scrunchies! Maak een nonchalante hoge staart en voeg de scrunchie eraan toe. Trendy en speels tegelijk! We hebben de luipaard scrunchies in verschillende printjes en kleuren voor je beschikbaar!

Leopard zonnebrillen

Leopard zonnebrillen voor de echte cool girls! Je moet het durven! Het is super trendy en letterlijk een eyecatcher ;). Kies uit een van de verschillende luipaard zonnebrillen en maak net als de andere fashionistas een #instagrammable fotootje voor op de gram! We durven te wedden dat je er complimentjes over gaat krijgen!

Leopard haarclips

Wil je liever subtiel de leopard print toevoegen aan je outfit? Dat kan met onze leopard haarclips. Draag de clips aan de zijkant van je scheiding of aan de achterkant van je haar in combinatie met een knot. De leopard haarclips zijn er in verschillende kleuren. We hebben de haarclip in het beige, bruin en donkerbruin voor je!

Shop alle leopard print accessoires online!

Nieuwsgierig naar ons complete leopard assortiment? Neem dan snel een kijkje op de webshop!We zijn benieuwd naar de look die jij met onze items creëert! Deel daarom een foto op Instagram met #GIRLSLOVEMUST, tag ons en be part of the Must. community!

SHOP DE LEOPARD ACCESSOIRES

VOLG ONS OP INSTAGRAM #GIRLSLOVEMUST